Så här många gånger har någon kikat in här:

torsdag 16 februari 2012

Gråt och skratt - hand i hand

Hej kära vänner!
Idag åker känslorna dalbana här i butiken. Det kommer att hända en del under våren, jag gör stora satsningar ekonomiskt i Vita Magasinet. Bra eller inte? Lägligt eller olägligt? Ska jag eller ska jag inte? Nu har jag bestämt att jag SKA! Jag ska lägga en webbshop till hemsidan så man kan handla från Vita Magasinet på nätet.
Det är ju inte sedan bara att HA en webbshop, kunderna måste ju veta om det också. Då satsar jag på en firma här i staden som jobbar med att få min butik högt uppe på Google hela tiden, genom sökord bl.a.
Jag ska också ha annonser i Drömhem och Trädgård och Lantliv eller antingen eller? Vilken ska jag välja om jag bara tar en?
Jag satsar också på att ta hem mycket nya varor av nya, fina grossister: Dommo by Gawor och Ib Laursen.
Idag fick jag hem en delsändning från Dommo by Gawor! Så kul! Det är som julafton att packa upp varorna och ställa ut. Bilder kommer.
Men några tårar har också trillat. Jag spelar Björn Afselius på CD:n och han har ju så vackra texter! Och melodier! En har jag tänkt kan passa på min begravning - "Ljuset". "Älska mig nu" är också underbar...
Jag har tyvärr varit på begravningar flera gånger på ett par år och först tänkte jag att det spelar väl ingen roll vad de gör på min begravning. Men sen kom jag på att det är ju mycket lättare för de som är kvar om man talar om hur man skulle vilja att det var. Ja, lite sorgset mitt i glädjen är ju LIVET!
Idag får ni lite bilder på vintern här i Västervik-nog har vi snö!Kramar till er alla!

3 kommentarer:

Anna sa...

Oj, så roligt att du satsar stort!!

Tänk på att det går att deala rejält med annonser, du får enormt mkt bättre pris om du kör hel-år t.ex.
Kram Anna

Huset på kullen sa...

O vad kul att du ska ha en webbbutik också. Det är ju inte nästgård till Västervik. Väntar med spänning. Ha en underbar kväll kram Beijan

Sofia sa...

Våga och vinna! heter det ju....
Men jag förstår att det känns pirrigt!
lycka till och STOR kram
Sofia
( kommer in någon dag så kan vi babbla vidare.... )