Så här många gånger har någon kikat in här:

torsdag 12 januari 2012

Hej vänner i bloggvärlden!
 Ja det är väl bara att krypa till korset och erkänna sin tekniska okunnighet! Jag är så lycklig över att ha fått en Liebster-AWARD av Wivi med bloggen Vita drömmar och svarta tassar och jag vill nu gärna dela ut den till andra, men trots att Sofia från Sofias bod talat om hur jag ska hämta bilder kan jag det INTE!
(Jag kan dubbelklicka och klicka på "Spara som", men hur gjorde jag sen SOFIA?!)
Ja, en Award som ska delas ut till 5 andra bloggar som har färre än 200 följare/prenumeranter kan jag dela ut ändå. Det är en vänskapsgest för Liebster betyder Käraste och jag vill ge vidare till:
SYSTRARNASBLOGG
VITA ROSOR
ANNAS IDEER
VITT HUS MED SVARTA KNUTAR
NYANSER AV VITT
Jag har läst att ett par av er inte ger vidare just nu och det behöver ni inte men JAG vill ändå ge dem till er. De som hinner och vill får gärna ge vidare 5 egna.
Ni som känner för att vidareutbilda får gärna berätta hur jag ska hämta min Award här eller på mailen :inggunhalling@hotmail.com.
Kramar på er alla, snart stänger jag butiken!
(Bilden är på fullmånen)

4 kommentarer:

Anette sa...

HI hi tack snälla du ,va kul:)
När du har klickat på spara som så måste du lägga den i en mapp.
Pröva de ;)
Ha de så bäst.
Kramen Anette

Nyanser av vitt sa...

Tack snälla vad glad jag blir. Önskar dig en jättemysig helg. Spara som i din bildmapp tex. Sen hämtar du awardbilden precis som en vanlig bild. Lycka till!
Kram Agneta

Vita Magasinet sa...

Tack snälla ni, nu ska jag öva..
Ha en mysig helg!
Kram / Inggun

Anna sa...

Tack för min award! Som du kanske såg är jag en av dem som nyss fått en award och jag avstår därför att lämna vidare...Dessutom är jag mitt uppe i mässa. Är ändå väldigt GLAD att du tänker på mig!! Tack!
Kram Anna