Så här många gånger har någon kikat in här:

onsdag 18 januari 2012

Stockhom - here I come!

Hej alla goa vänner!
Förra gången drömde jag om en Floating-tid och jag ringde sen och lyckades få en tid på eftermiddagen! Det är väldigt skönt och avslappnande att ligga i det varma vattnet, det är helt tyst (om man inte väljer att ha musik) och man bara ligger som en kork och flyter.. i 50 minuter. Ibland slumrar jag till. Jag har haft det som medicin och jag har fått ett "fysiskt recept" av min läkare och då betalar jag bara halva priset. Men det är ju inte alla som har Floating som erbjuder det.
Jag mådde iallafall bättre dan efter.
Nu håller jag på för fullt och kollar i Formex-katalogen vart jag ska titta extra noga imorgon då jag åker dit. Det är så mycket fint så jag vet hur svårt det blir att välja sen.
Jag stannar i Stockholm sedan och gör en dag på stan och vilar på fredagen för på lördag ska jag på en GOSPEL-dag i konserthuset med några av tjejerna i min kör. Och andra körer från hela landet. Vi övar från kl. 9.00 och sen är det konsert på kvällen. Helt underbart är det, vi är över 1000 i kören och man blir "hög"!!
Vi var där förra året och det är så häftigt! Min kropp orkar egentligen inte detta, men det struntar jag i!
Vi går ut och äter en god middag på kvällen sen och bor på hotell, så jag är hemma söndag kväll. Därför blir det inget inlägg innan dess. Hoppas ni alla får härliga dagar tills vi hörs igen. Visar några bilder från butiken.

Kramar / Inggun

2 kommentarer:

Anna sa...

Ha en underbar helg!! Det låter som ett fantastiskt upplägg på alltihop!
Kram Anna

Sofia sa...

Du får ha det så bra, så ses vi sen!
Kram Sofia