Så här många gånger har någon kikat in här:

tisdag 27 november 2012

UTLOTTNING 1:a ADVENT

Hej alla goa!
Här är det svårt att få upp de blå ordentligt idag. Det är mörkt, mörkt ute fast det är dag. Det regnar  och utanför på gatan gräver en grävmaskin så det dånar. Jag har satt på en julskiva och höjer volymen...
I butiken är det mysigt, tar en kopp kaffe med choklad till och planerar för torsdag morgon. Då ska jag leverera möbler och kuriosa till en restaurang (Guldkant) här i stan för det ska vara ett morgonmöte för företagare som brukar vara välbesökta. Det ska bli jättekul att inreda a´la´Vita Magasinet. Ska försöka komma ihåg att fota så ni får se.
Jag tänkte att ni skulle få något roligt också så jag lottar ut en ljusstake för 4 ljus som man kan använda alla årstider och dekorera i mitten på många sätt.
För att delta : Gör en kommentar och bli följare till bloggen.
Du har en chans till att vinna denna ljusstake. Jag lottar ut en på Vita Magasinets facebooksida också!  Klicka på  f  till höger på denna sida.
Lycka till! Dragningen är den 1:a Advent!
Kramar från Inggun

3 kommentarer:

ragna_marie sa...

Hej!
Är gärna med på din fina utlottning!
En verkligt fin ljusstake, både lite
ovanlig och kul.. Man kan verkligen
variera utsmyckningen..
2 lotter tack, är sedan tidigare
följare av bloggen!

Ha det så gott önskar Ragna Marie
ragna_marie@hotmail.com

Tessan sa...

Hej,
Jag följer din blogg sen ett år tillbaka. Är gärna med och tävlar om den fina ljusstaken. Bra att man kan ha den året runt och inte bara till jul.

Bina sa...

Hej. Vad mycket man missar att läsa när man inte har tid att gå in på nätet (hela familjen har varit utslagna av sjukdom i veckor). Jag är gärna med i lottningen om det går? Jag är redan följare sen länge. Trevlig första advent! Mvh Sabina