Så här många gånger har någon kikat in här:

lördag 8 september 2012

Nya ideér

Hej alla fina!
Jag leder ett nätverk för kvinnor som är företagare här i Västerviks kommun. Vi har sökt bidrag "För kvinnors företagande" som Maud Olofsson startade upp under sin tid och nu har vi träffar med studiebesök och föreläsare och vi gjorde en bussresa till Formex tillsammans.
Det är inte bara för att det är roligt utan det för nytta med sig också. Man hittar kanske en samarbetspartner eller man kan köpa tjänster av varandra.
Vi har också sökt bidrag till olika konsulter man kan anlita med 60% rabatt. Och jag anlitade en kvinna som jobbar med butiksprofil, skyltfönster, kundflöde-och kundupplevelse.
Jag har ju inte problem med egna ideér precis ! men det är alltid nyttigt att ta in någon som ser med andra ögon.
Och nu har jag kört igång med den första grejen! Jag rensar ut rummet som är lager i butiken för att ge plats som butiksrum! Jobbigt, jobbigt men kul! Kasta, kasta och ut i förrådet på gården med resten.
Sedan ska ett par hantverkare komma och såga ut en dörröppning in till rummet, jag ska måla och tapetsera och sätta upp lite hyllor och in med möbler och annat....
Ni ska få se bilder så småningom före och efter.
Sen blir det fler åtgärder för att förbättra butiken. Ni ska få se...
Visar nu lite bilder på nya varor och fler kommer att drösa in!


Kramar från Inggun

1 kommentar:

Anna sa...

Det låter spännande alltihop!
Ja, man borde nog pyssla om sig själv lite mer. Jag tycker aldrig jag har råd, men detta presentkort fick jag ju av sambon!
Kram Anna