Så här många gånger har någon kikat in här:

onsdag 11 april 2012

Utlottningsdags

Hej vänner!
Hoppas ni hämtat er efter påskens bestyr. Det är ju lite pyssel med mat, påskägg, komma hit och åka dit. Jag har också den dumma egenskapen (hur tar man bort det?) att stressa upp mig INNAN något händer. Sedan brukar det flyta på hur bra som helst. Men då är jag lugn. Gillar inte denna dumma vana.
Idag fick jag plötsligt en ny idé hur jag skulle göra med några små glasaskar som jag har i butiken! Ni vet när det bara drabbar en och så ska man göra det, meddetsamma, på momangen! Nu var jag jättehungrig och behövde äta lunch, men nehej det fick jag inte! Bara fixa askarna först! Och så här blev dom. Klistrade på fina bokmärken. Askarna är 8 eller 6,5 cm breda. Och sen kom jag på en ännu bättre idé: Det är ju dags för utlottning, eller hur?
1 lott: Så vill ni vinna en av 3 askar jag lottar ut så kommentera här på bloggen, lämna din mailadress så underrättar jag dig vid vinst.
2 lotter: Gå också in på www.facebook.com/vitamagasinet och Gilla. (Om ni gillar förstås!)Gillar du redan får du automatiskt denna lott.
3 lotter: Om du gillar min blogg och är inte är följare kan du också klicka i att du vill följa bloggen. (Är du följare får du automatiskt denna lott.)
Ha nu en fantastisk onsdagskväll! Här tittar solen fram nu!
Kramar från Inggun

4 kommentarer:

Änglarum sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Änglarum sa...

Hej! så söta gillar delar o följer kram Jessica

Huset på kullen sa...

Så söta sa min dotter då får vi lämna kommentar gilla följa o länka sen hoppas vi på turen. Ha en bra dag kram Beijan

Vita Falkens Lantliv sa...

Hejsan!

Klart jag vill vara med, 3 lotter tack:)

Kram Susanne