Så här många gånger har någon kikat in här:

onsdag 14 mars 2012

Nytt i butiken

Hej alla goa!
Igår fick jag nya varor från 2 leverantörer. Bl. a dessa otroligt häftiga taklampor i plåt. Lite industri-shabby. Och det är inga små saker! Den minsta lampan i diameter är den med nitar. Den är 30 cm i diameter. Den som är guldgul inuti är 37 cm i diameter och de andra plattare lamporna är båda 48 cm i diameter. Så snyggt att bryta av med i den romantiska vita stilen! Det kom mer saker som jag visar en annan gång.
Det är så kul, som julafton när det kommer nya varor! Och samtidigt väldigt jobbigt med alla kartonger, plast och papper! Var ska jag göra av allt? Jag har 45 kvm butiksyta och ett lagerrum intill på ca 15 kvm. Där finns mina möbler som ska bli vita, tavelramar som ska målas och bli krittavlor bl.a., lagervaror, tyger som ska vara till vimplar, stolöverdrag, kuddfodral m.m. Av en konstig anledning är det ständigt fullt där! För börjar jag få lite plats kan jag ju få rum med nya projekt!!
Som tur är fick jag hjälp av vännen U igår att packa upp. Tack!
Jag drömmer om mer yta - för naturligtvis tar hjärnan ingen semester utan hittar hela tiden på nya saker. Som också måste genomföras! Helst på direkten!
Jag undrar när jag ska bli vuxen och klok!?
Här skiner solen idag. Igen! Fast vi hade lite nyis på viken i morse så natten har varit kall.
Ha en fantastisk onsdag!

Kramar från Inggun

4 kommentarer:

Sofia sa...

Oj då, så snygga lampor!!!
Kommer nog förbi dig en sväng i morgon.....
Kram Sofia

Annes vita rum sa...

Jaa, jättesnygga lampor, särskilt gillas nr 5 den platta. Kommer in på lördag om jag hinner innan killarnas hockeymatch. Undrar om du fått in kyrkoljusstaken? /ha en jättebra kväll/Anne

Vita Magasinet sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Vita Magasinet sa...

Nej tyvärr, ingen ljusstake än.