Så här många gånger har någon kikat in här:

lördag 10 mars 2012

Klokböcker

Hej alla vårtörstande!
Säga vad man vill om vintern, men det gör ju att man längtar desto mer och uppskattar våren och sommaren mycket mer! Och de närmar sig som tur är. Solen är framme här idag och det märks för folk vågar sig ut och det är mycket spring i butiken idag. Och det är ju så kul.
Jag har ju beställt rätt mycket varor men mycket är restat och ska komma framöver. Igår kom en kartong med nya varor för butiken, nämligen små "klokböcker". Kanonbra present när man inte vet vad man ska ge bort.
Ni ska få ett exempel från boken "Kärlek": Kärleken rör sig på lätta vingar. Den väger ingenting och ändå har den sådan kraft!


Ha nu en underbar vårhelg allesammans! (Tack till er som tar er tid att kommentera, det är så uppbyggande att få feedback)
Kramar från Inggun

1 kommentar:

Anna sa...

Ja oj så bra med skåpet! Som egentligen är en presentlåda för ost! Som våra barn fått för att den låg och skräpade hemma hos några av deras kompisar! Jag visste inte ens att den fanns här!:) Jag såg det där gröna skåpet du hade, hos en kund i Sävsjö, och det hade blivit alldeles för stort för ändamålet!
Kram Anna