Så här många gånger har någon kikat in här:

onsdag 4 januari 2012

Hej alla goa!
Hoppas början på året har varit bra trots lite turbulent väder här och där. Inatt blåste det så jag drömde om träd som föll. Från sovrummet såg jag hur tallarna vajade fram och tillbaka.
Men det börjar att avta nu och jag har satt ut min trottoarpratare och den verkar stå kvar. För några dagar sedan for den i asfalten med en smäll och skyddet för affischen och affischerna blåste iväg. Jag fick jaga delarna på gatan.
På nyårsafton skulle vi ha varit hos några vänner men hans far begravdes dagen innan och de kände inte för fest då. Det kan man ju förstå. Min älste son och hans flickvän skulle ha gäster som blev sjuka så vi firade nyår tillsammans istället. Vi hade en jättetrevlig kväll med hummer, oxfilé och creme brule´. På tolvslaget gick vi upp på deras balkong och skickade upp varsin thailänsk papperslykta. Det var vindstilla och de steg långsamt upp mot stjärnorna och drev bortåt.
Jag visar också mitt senaste målarprojekt - en sekretär. Väldigt praktisk möbel, är som ett helt kontor, där man kan gömma datorn genom att vika upp skivan.
Ha en underbar onsdag! Kramar / Inggun

1 kommentar:

vita drömmar och svarta tassar sa...

kika in hos mig Jag har något till dig!

Haen fin vecka
kram wivi