Så här många gånger har någon kikat in här:

fredag 9 december 2011

Hej alla goa!
Har sovit så dåligt inatt, det har varit stormbyar rakt mot vårt hus som ligger högt, 18 m över havet, vid en havsvik. Jag stoppade öronproppar i öronen men det hjälpte inte. Jag antar att ni har haft det likadant. Men det är 4 grader varmt så det har bara regnat. Ingen snö.
Men nu tar vi nya tag! I dagens lucka nr 9 lottar jag ut ett mycket fint armband, se ovan, som
en ung sommarentreprenör har gjort; Linnéa Forsell. Lägg en kommentar på bloggen, bli gärna en följare om du vill eller maila på: info@vitamagasinet.se.
Ikväll ska jag föreläsa om mitt uppdrag som ambassadör för kvinnors företagare. Det låter nog finare än det är, vi är över 900 kvinnliga företagare i landet som på uppdrag från regeringen upplyser skolor, nätverk och alla som vill om hur det kan vara att vara kvinna och företagare. Här i Västervik har jag startat ett nätverk för kvinnor som är företagare och vi träffas regelbundet, har information för dem och föreläsare. Och vi gör studiebesök hos varandra. Mycket givande och man får en bra förståelse för varandra.
Ha nu en riktigt bra dag alla! Kram / Inggun

4 kommentarer:

Änglarum sa...

Hej! usch ja villket väder, gårdagens vackra vinterland som vi hade blåser o regnar bort i dag! jag är gärna med i dag också! kramiz Jessica

Sofia sa...

Hejsan, det blev en natt med öronproppar här också!
Det är bra att du lägger bilden först, för då visas den på min blogg-lista.
Lycka till med din föreläsning.... och ja, jag vill så klart ha en lott!
Kram Sofia

Anette sa...

Hejsan
Ja här har vi de vitt nu...
Hade hellre haft regn..
Vill också vara med idag ;)
Ha en fin kväll.
Kramen Anette

Tessan sa...

Här i Uppsala är det också busväder, regnar och blåser. Sött armband i adventskalendern idag. jag är gärna med och tävlar om det.