Så här många gånger har någon kikat in här:

måndag 28 november 2011

Hej vänner!
Sitter lite förvirrad och trött dagen efter 1:a Advent, spelar julskivor och försöker förstå att det är slutet av november och snart juletid. I ett par veckor har jag skickat efter och packat upp julsaker, plockat fram lite från förra året och plockat gran-och tallris, pyntat i butiken och utanför med en söt liten gran i en hink. Igår tände jag upp ljus och satte på julmusik i butiken. Det var julskyltning i vår stad-Västervik. I ett par timmar kom det in kunder och en del handlade. Det var mycket blåsigt ute och sen kom ösregnet! Stan tömdes på folk i stort sett och jag satt ensam i butiken.
Förra året kom jag 2 timmar försent till butiken p.g.a. massor med snö! Och jag tror att det kom ca 10 kunder, inte mer! Det känns lite trist att en så mysig dag inte kan utnyttjas; strosa runt på stan och träffa vänner och bekanta, fika lite, ta glögg här och där i butikerna och shoppa julklappar!
Men om vi vänder lite på tanken så är det väl så att allt det mysiga är kvar och att kunderna har sparat julpengarna och bara väntar på att få spendera dem. Och vi har en hel del dagar kvar att visa våra nära och kära hur mycket vi uppskattar dem. Eller? Passa på att tala om vad de betyder medan tid är. Kram till er alla, ni betyder mycket med stöttningen ni ger.
Visar nedan en bild från 2010 och en från 2011 samma tid, samma plats.

1 kommentar:

Anna sa...

Så tråkigt med så dåligt med folk...men vädret rår vi inte över tyvärr...Igår var jag inomhus och pysslade hela dagen, man ville helt enkelt inte gå ut. Klart de laddar - vänta bara!:)
Kram Anna