Så här många gånger har någon kikat in här:

måndag 29 augusti 2011

Hej!
Jag skrev ju för ett tag sedan om att jag hade fått en talgkörtelinflammation som började i slutet på juni. Äntligen, efter 2 penicillinkurer, alsolspritomslag och 2 månader senare börjar den läka ihop! Vi hade tänkt åka på semester i mitten av september men vågade inte boka något förrän den var läkt. Men igår klickade jag runt på restresor och hittade en till Rhodos om ett par veckor. Så skönt att få en vecka utan alla "måsten"!
Nu när de flesta börjat jobba är det betydligt lugnare i butiken och jag får tid över till att måla. I vårt garage står 2 skåp som jag målat ett lager på idag. Vill gärna få dem till butiken snart så vi får in bilen i garaget. Håll utkik på hemsidan så småningom.(www.vitamagasinet.se)
Ett litet annorlunda skåp ser du på bilden nedan. Det är en gammal väggklocka som jag tagit ur urverket ur och satt in 2 hyllor. Och målat vitt såklart! Det blir bra som kryddskåp t.ex.
Tjingeling!

1 kommentar:

Anna sa...

Så skönt att du är bättre och vad underbart att du får lite semester snart du också!! Vi var på Rhodos i juli och det var härligt! Man kopplar verkligen av när man inte KAN jobba!:) Det enda jag behövde var 10 min. med att kolla mail per dag, sedan var jag lugn som en filbuke ett dygn till!:)
Kram Anna